STARTHJÄLP I Bilbärgning i Västernorrland & e4

Vi erbjuder starthjälp för personbilar i Kramfors, Sollefteå, Utmed E4, väg 87 och väg 90 med omnejd. Ring när du behöver hjälp 0612-10064

Prisförfrågan bärgning

Våra bärgningsfordon har alla snabb och effektiv starthjälp. Våra bärbara startboosters är enkla att använda och kan användas även på svårtillgängliga platser. Oavsett var du befinner dig, kontakta oss så kommer vi och hjälper dig med starthjälp!

 

Professionell utrustning

För att kunna erbjuda effektiv starthjälp krävs rätt utrustning. Bärgning har modern och professionell utrustning som gör det möjligt för dem att hantera olika typer av fordon.

 

Snabb och pålitlig service

När du behöver starthjälp är det viktigt att få hjälp så snabbt som möjligt. Bärgning & Transport Västernorrland AB är kända för sin snabba och pålitliga service. De förstår vikten av att vara där i tid och göra jobbet effektivt så att du snabbt kan komma igång med ditt fordon igen.

 

Erfarenhet och kompetens

Bärgning & Transport Västernorrland AB har lång erfarenhet och gedigen kompetens inom fordonsassistans och starth

Bilbärgning

Har du krockat eller motorhaveri, kört av vägen eller har bilen bara slutat att fungera? – Kontakta Bärgning & Transport Västernorrland AB, vi erbjuder dig alltid snabb väghjälp. Vi utgår från Västernorrland med omnejd och har Bärgningstation i Kramfors & Sollefteå.

Prisförfrågan bärgning

Våra tjänster:

  • Bilbärgning
  • TMA Skydd
  • Erfarna bilbärgare
  • Servicebil
  • Motorstopp
  • Dikeskörning
  • Låsöppning
  • Elbilsproblem
  • Krockat

När du behöver bilbärgning utförd av erfarna bärgare i västernorrland, vi samarbetar med SOS international och Viking Sverige, samt hjälper dig med och utan försäkring.

Söker du HJälp av en BILbärgare? AKUT RING!

Har du ett problem som inte är akut? Det kan vara en bil med punktering, en bil som behöver bärgning till verkstad eller en skrotbil som behöver transport. Välkommen att använda vår prisförfråga så återkommer vi med en tid och ett pris som med all säkerhet passar dig. Vid akut behov ring 0612-100 64 

Söker du en bärgare

Närmast
Kramfors
Sollefteå
Med försäkring
Utan försäkring
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Bärgning & transport västernorrland AB att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.