Bildgalleri från vår vardag!

Bärgning & Transport Västernorrland och vårt bildgalleri. Bilder från utförda uppdrag i närtid. Bärgningsbilder från västernorrland. Följ och gilla oss gärna på Facebook och instagram. Recensera oss gärna på Google.

undefined

Vägassistans Västernorrland

Vägassistans Kramfors och Sollefteå. Starthjälp, punktering, låsöppning och vid motorstopp. Tar swish, kort och kontanter. På plats inom 40 till 60 minuter och samarbetar med SOS international och Viking.

undefined

Bärgning Västernorrland

Bärgning i Kramfors och Sollefteå. Tar swish, kort och kontanter. Hjälper dig bärga bilen till närmsta verkstad. Erfaren & kompetent.

Transport Västernorrland

Vi har ekipage /trailers som har kapacitet till att köra biltransport, maskintransporter för upp till 40 ton. Oavsett vart i Västernorrland till eller fråndu befinner dig kan vi lösa transporten. Särskilda anpassningar.

Läs eller skriv en recension ... HÄR

" Vilket toppenföretag! Patrik, du är guld värd. Så proffsig, glad och trevlig, inga problem där inte. Tusen tack!"

Britt Eiserhall

"Snabb och effektiv. Samt trevlig bemötande"

Stig bäcklin

Söker du HJälp av en bärgare?

Har du ett problem som inte är akut? Det kan vara en bil med punktering, en bil som behöver bärgning till verkstad eller en skrotbil som behöver transport. Välkommen att använda vår prisförfråga så återkommer vi med en tid och ett pris som med all säkerhet passar dig. Vid akut behov ring 0612-100 64 

Prisförfrågan bärgare

Närmast
Kramfors
Sollefteå
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Bärgning & transport västernorrland AB att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.