Kontaktuppgifter till Bärgning & Transport Västernorrland AB

Vänd er till Bärgning & Transport Västernorrland AB partner med Viking Sverige och SOS international. För snabbast hjälp runt E4, Väg 87 och väg 90 rekommenderar vi dig att ringa lokal bärgningsstation i Västernorrland. Våra erfarna bärgare är snabbt på plats och syns tydligt i trafiken för att skapa säkerhet för alla inkl. egen personal vid utryckning. Du är varmt välkommen att ringa till våra bärgare dygnet runt. Vi är på plats efter ca 30 - 40 minuter och du snart påväg igen. Kör försiktigt och håll avstånd för allas säkerhet.

Bärgning & Transport Västernorrland AB

Bärgningstation Kramfors

Aspåsvägen 14, 872 43 Kramfors

TEL 0612-10064

Bärgare jour dygnt runt

Mer om Kramfors stationen

Bärgningstation Sollefteå

Söderleden 5, 881 35 Sollefteå

TEL 0612-10064

Bärgare jour dygnt runt

Mer om Sollefteå stationen

Söker du HJälp av en bärgare?

Har du ett problem som inte är akut? Det kan vara en bil med punktering, en bil som behöver bärgning till verkstad eller en skrotbil som behöver transport. Välkommen att använda vår prisförfråga så återkommer vi med en tid och ett pris som med all säkerhet passar dig. Vid akut behov ring 0612-100 64 

Prisförfrågan bärgare

Närmast
Kramfors
Sollefteå
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Bärgning & transport västernorrland AB att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.