Maskintransporter i Västernorrland

På Bärgning & Transport Västernorrland utför vi olika typer av maskintransporter. Vi tar 30 ton på vår trailer och upp till 25 meter. Vi finns för dig i hela Västernorrland med utgångspunkt i Kramfors och Sollefteå. Hämtar och lämnar med start eller mål Västernorrland med omnejd.

Kontakt

Boka maskintransport dygnet runt - Kör med kort varsel

undefined

Maskintransporter

Maskintransporter och specialtransporter med följebil, Bärgning & Transport Västernorrland kan alltid hitta rätt lösning för ditt uppdrag i och med vårt samarbete med andra transportörer. Vi ser till att du som kund får rätt fordon och rätt utrustning anpassat till ert önskemål.

Prisförfrågan
undefined

Fasta turer i Västernorrland

Vi kör fasta turer med maskintransporter mellan Stockholm och Västernorrland. Självklart inom Västernorrland och Sollefteå, Kramfors, Härnösand, Sundsvall och Örnsköldsvik med omnejd. 

Snabbformulär - prisförfrågan

Ny kund
Kund sedan tidigare
Avtalskund
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Bärgning & transport västernorrland AB att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Byggmaskintransporter

De kallar oss för fraktarna i Västernorrland. Vi hämtar och lämnar i utsatt tid, boka lokalt och med långt eller kort varsel i Kramfors eller Sollefteå med omnejd. Vi kör saxliftar, entreprenadmaskiner, grävare, traktorer. 

Prisförfrågan
undefined

Läs eller skriv en recension ... HÄR

" Vilket toppenföretag! Patrik, du är guld värd. Så proffsig, glad och trevlig, inga problem där inte. Tusen tack!"

Britt Eiserhall

"Snabb och effektiv. Samt trevlig bemötande"

Stig bäcklin