Bärgning Västernorrland

Bärgning i Kramfors och Sollefteå. Tar swish, kort och kontanter. Hjälper dig bärga bilen till närmsta verkstad. Erfaren & kompetent.

Din lokala bärgare med bärgningsuppdrag i Kramfors och Sollefteå med omnejd. Vänd er till Bärgning & Transport Västernorrland AB partner med Viking Sverige och SOS international.

Bilbärgning

Bärgning & transport västernorrland AB utför bilbärgning runt Kramfors och Sollefteå med akuta och förbokade uppdrag till privatpersoner och företag. Professionell bilbärgning  dygnet runt. Ring oss direkt! Dygnet runt, året runt. s. Din lokala bilbärgare med Bilbärgning, MC-bärgning, Husbilsbärgning, mopedbilsbärgning mm.

Tungbärgning

Tungbärgare är en bärgningsbil som används för att bärga och vinscha större fordon. Vi arbetar dygnet runt med akuta och förbokade uppdrag åkerier, bussbolag, transportföretag och företag. Ring oss dygnet runt. Bra service. Jourreparationer och snabb assistans utmed E4, Väg 87 och väg 90.

Läs mer

Terrängbärgning

Terrängbärgning Kramfors och Sollefteå med omnejd. Vi utför terrängbärgning på bilar/lastbilar, skogsmaskiner, grävmaskiner och utför isbärgning eller det som går att dra. Behöver du använda ditt försäkringsbolag, vi är partner med SOS international och Viking Sverige. Kontakta oss dygnet runt.

Kontakta oss

Bärgning Kramfors

Aspåsvägen 14, 872 43 Kramfors

TEL 0612-10064

Öppet dygnt runt

Läs mer

Bägning Sollefteå

Söderleden 5, 881 35 Sollefteå

TEL 0612-10064

Öppet dygnt runt

Läs mer

Läs eller skriv en recension ... HÄR

" Vilket toppenföretag! Patrik, du är guld värd. Så proffsig, glad och trevlig, inga problem där inte. Tusen tack!"

Britt Eiserhall

"Snabb och effektiv. Samt trevlig bemötande"

Stig bäcklin

Söker du HJälp av en bärgare?

Har du ett problem som inte är akut? Det kan vara en bil med punktering, en bil som behöver bärgning till verkstad eller en skrotbil som behöver transport. Välkommen att använda vår prisförfråga så återkommer vi med en tid och ett pris som med all säkerhet passar dig. Vid akut behov ring 0612-100 64 

Söker en bärgare

Närmast
Kramfors
Sollefteå
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Bärgning & transport västernorrland AB att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.