Lokal Bärgningsfirma

Lämna dina uppgifter så återkopplar vi inom 24H, bråttom ring 0612 - 100 64

Bärgning & transport västernorrland AB

Våra bärgningstationer finns i Kramfors och Sollefteå, vi bemannar och håller närliggande orter, väg 87, väg 90 och E4 med omnejd med vägassistans, bärgning och fordons- och maskintransporter dygnet runt/året runt.

Vägassistans

Vägassistans nära dig. Starthjälp, punktering, låsöppning och vid motorstopp. Tar swish, kort och kontanter. På plats inom 40 till 60 minuter och samarbetar med SOS international och Viking.

undefined

Bärgning

Bärgning lokalt nära dig. Tar swish, kort och kontanter. Hjälper dig bärga bilen till närmsta verkstad. Erfaren & kompetent.
 

Bärga till verkstad

Vänd er till Bärgning & Transport Västernorrland AB partner med Viking Sverige och SOS international. Bärga bil till verkstad lokalt. Snabb hjälp på vägen dygnet runt. Står din bil hemma, i ett p-garage eller utmed väg E4, väg 87 eller väg 90? vi hjälper dig!

Söker du HJälp av en bärgare?

Har du ett problem som inte är akut? Det kan vara en bil med punktering, en bil som behöver bärgning till verkstad eller en skrotbil som behöver transport. Välkommen att använda vår prisförfråga så återkommer vi med en tid och ett pris som med all säkerhet passar dig. Vid akut behov ring 0612-100 64 

Prisförfrågan bärgare

Närmast
Kramfors
Sollefteå

Bärgare nära dig i Västernorrland

Bärgare Kramfors

Bärgare Sollefteå

Bärgare Höga kusten

Bärgare Bollstabruk

Bollstabruk

Bärgare Näsåker

Näsåker

Bärgare Junsele

Junsele

Bärgare Hallstabacken

Bärgare Hallstabacken

Bärgare Ramsele

Bärgare Ramsele

Bärgare Helgum

Bärgare Hammarstrand

Bärgare Hammarstrand

Bärgare Utansjö

Bärgare Docksta

Bärgare Nordingrå

Towing 24H: 0612 -100 64