Bilbärgning i Västernorrland & e4

Bilbärgning & vägassistans i Kramfors, Sollefteå, Utmed E4, väg 87 och väg 90 med omnejd. Dikeskörning, motorstopp, krockat & elbilsstopp 24H. Ring när du behöver hjälp 0612-10064

Prisförfrågan bärgning

Bärgning & Transport Västernorrland AB är en pålitlig och erfaren bilbärgare i Västernorrland. Vi samarbetar med Sos international och Viking Sverige för att kunna erbjuda dig som kund snabb och effektiv hjälp vid olyckor eller tekniska problem på vägen.

Vi har lång erfarenhet av bilbärgning och väl rustade för att hantera alla typer av bilfabrikat och fordon, från mc, mopedbilar, personbilar till större husbilar. Våra erfarna och kunniga bärgare arbetar hårt för att säkerställa att du som kund får bästa möjliga hjälp, och vi är stolta över att kunna lösa många problem på plats för att minimera störningar för dif som kund.

För mer omfattande reparationer kan Bärgning & Transport Västernorrland AB bärga bilen till närmsta bilverkstad eller motsvarande. Vi förstår hur viktigt det är för dig som kund att komma vidare i din planerade resa och vi arbetar hårt för att säkerställa att det händer.

Vi på Bärgning & Transport Västernorrland AB är dedikerade till att erbjuda en pålitlig och professionell bilbärgningstjänst till alla nya och gamla kunder. Med modern utrustning och höga säkerhetsstandarder kan du som kund lita på att ditt fordon kommer att tas om hand på ett säkert och effektivt sätt. Oavsett problemet är vi på Bärgning & Transport Västernorrland AB redo att hjälpa till och få dig tillbaka på vägen igen. Ring alltid lokal bärgare för snabb assistans.

Bilbärgning

Har du krockat eller motorhaveri, kört av vägen eller har bilen bara slutat att fungera? – Kontakta Bärgning & Transport Västernorrland AB, vi erbjuder dig alltid snabb väghjälp. Vi utgår från Västernorrland med omnejd och har Bärgningstation i Kramfors & Sollefteå.

Prisförfrågan bärgning

Våra tjänster:

  • Bilbärgning
  • TMA Skydd
  • Erfarna bilbärgare
  • Servicebil
  • Motorstopp
  • Dikeskörning
  • Låsöppning
  • Elbilsproblem
  • Krockat

När du behöver bilbärgning utförd av erfarna bärgare i västernorrland, vi samarbetar med SOS international och Viking Sverige, samt hjälper dig med och utan försäkring.

Söker du HJälp av en BILbärgare? AKUT RING!

Har du ett problem som inte är akut? Det kan vara en bil med punktering, en bil som behöver bärgning till verkstad eller en skrotbil som behöver transport. Välkommen att använda vår prisförfråga så återkommer vi med en tid och ett pris som med all säkerhet passar dig. Vid akut behov ring 0612-100 64 

Söker du en bärgare

Närmast
Kramfors
Sollefteå
Med försäkring
Utan försäkring
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Bärgning & transport västernorrland AB att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.