Tungbärgning i Västernorrland & e4

Professionell tungbärgning & vägassistans i Kramfors, Sollefteå, Ö-vik, utmed E4, väg 87 och väg 90. Servicebil lastbil och däckjour 24H i Västernorrland.

Prisförfrågan bärgning

Bärgning & Transport Västernorrland AB i Västernorrland är det självklara valet när det kommer till tungbärgning av ditt tunga fordon. Våra erfarna och professionella bärgare står redo att hjälpa dig i alla lägen, oavsett om du behöver tungbärgning på landsvägen eller vid en olycka. Ring jour och tungbärgare på 0612 - 100 64 dygnet runt.

 

Våra tungbärgare är utrustade med lyftkuddar och TMA-skydd för att säkerställa att både fordon, fordonsägare och bärgare är skyddade under tungbärgningsprocessen. Vårt mål är alltid att bärga ditt tunga fordon på ett säkert och effektivt sätt, samtidigt som vi minimera risken för ytterligare skador.

 

Vi har lång erfarenhet erfarenhet av att hantera alla typer av tunga fordon, såsom bussar, lastbilar, entreprenadmaskiner och skogsmaskiner som traktorer i Kramfors och Sollefteå med omnejd. Vi är stolta över att kunna erbjuda en pålitlig och effektiv tungbärgningstjänst för alla våra kunder.

 

Bärgning & Transport Västernorrland tjänster inkluderar också transport av fordon och maskiner till lastbilsverkstad eller motsvarande. Vi förstår hur viktigt det är att ditt tunga fordon kommer till rätt plats i tid, och vi arbetar hårt för att säkerställa att det händer.

 

Med våra kunniga och erfarna bärgare, moderna utrustning och höga säkerhetsstandarder kan du vara säker på att du får den bästa möjliga tungbärgningstjänsten när du väljer Bärgning & Transport Västernorrland AB i Västernorrland. Så om du någonsin behöver tungbärgning av ditt tunga fordon kan du lita på att vi kommer att ta hand om det på ett säkert och professionellt sätt.

Tungbärgning innebär att flytta eller bärga tunga fordon eller maskiner med hjälp av specialutrustade fordon och tungbärgare. Tungbärgning kräver erfarenhet och specialkunskaper för att utföras på ett säkert och effektivt sätt.

Tungbärgning 

Erfarna & nogranna bärgare, våra tungbärgare använder luftkuddar vid behov för att skydda fordon och maskiner vid avkörningar eller olyckor. Utöver tungbärgning erbjuder vi också TMA-trailer, som är en skyddstrailer som används vid vägarbete för att minska risken för olyckor. Vi har hela Västernorrland som arbetsområde och vår personal, som består av erfarna tungbärgare, är utbildade specialister på säker tungbärgning och trygga transporter. Vi är tillgängliga dygnet runt för professionell och säker tungbärgning av alla typer av fordon och maskiner.

Prisförfrågan bärgning

Våra tjänster:

 • Tungbärgning
 • TMA Skydd
 • Erfarna tungbärgare
 • Servicebil
 • Följebil /varningsbil
 • Vägassistans
 • Däckjour
 • Motorstopp
 • Starthjälp
 • Låsöppning
 • Luftbälgs byte
 • Bakgavellyft hydraulslang
 • Lastbilsjour

 

När du behöver tungbärgning utförd av erfarna tungbärgare i västernorrland, vi samarbetar med SOS international och Viking Sverige, samt hjälper dig med och utan försäkring.

 

Söker du HJälp av en TUNGbärgare? AKUT RING!

Har du ett problem som inte är akut? Det kan vara en bil med punktering, en bil som behöver bärgning till verkstad eller en skrotbil som behöver transport. Välkommen att använda vår prisförfråga så återkommer vi med en tid och ett pris som med all säkerhet passar dig. Vid akut behov ring 0612-100 64 

Söker du en tungbärgare

Närmast
Kramfors
Sollefteå
Med försäkring
Utan försäkring
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Bärgning & transport västernorrland AB att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.