Snabb hjälp vid punktering i Västernorrland & e4

Snabb hjälp vid punktering, vi löser problemet direkt eller bärgar till närmsta verkstad. Vi finns tillgängliga i Kramfors, Sollefteå, Utmed E4, väg 87 och väg 90 med omnejd. Ring när du behöver hjälp 0612-10064

Prisförfrågan bärgning

När man får en punktering på sin bil kan det kännas som en riktig mardröm. Plötsligt står man där längs vägkanten med en bil som inte går att köra. Men det finns ingen anledning att drabbas av panik, för det finns hjälp att få. Vi på Bärgning & Transport Västernorrland AB kan erbjuda bärgningshjälp och se till att du får bilen till en verkstad där den kan repareras.

Att få en punktering är aldrig roligt, men det är en ofta förekommande situation som de flesta bilägare kommer att möta förr eller senare. Det kan bero på att man kör över en vass föremål på vägen, eller att däcket helt enkelt är slitet och spricker. Oavsett orsak är det viktigt att agera snabbt för att undvika ytterligare skador på bilen och för att minimera risken för olyckor.

När du får en punktering är det första steget att stanna bilen på en säker plats, så långt ifrån trafiken som möjligt. Om du inte känner dig trygg med att byta däck själv, eller om du helt enkelt inte har möjlighet att göra det själv, är det bäst att ringa efter hjälp från Bärgning & Transport Västernorrland AB. Vi har erfaren personal som kan hjälpa dig att byta däcket eller bärga bilen till en verkstad.

Bilbärgning

Har du krockat eller motorhaveri, kört av vägen eller har bilen bara slutat att fungera? – Kontakta Bärgning & Transport Västernorrland AB, vi erbjuder dig alltid snabb väghjälp. Vi utgår från Västernorrland med omnejd och har Bärgningstation i Kramfors & Sollefteå.

Prisförfrågan bärgning

Våra tjänster:

  • Bilbärgning
  • TMA Skydd
  • Erfarna bilbärgare
  • Servicebil
  • Motorstopp
  • Dikeskörning
  • Låsöppning
  • Elbilsproblem
  • Krockat

När du behöver bilbärgning utförd av erfarna bärgare i västernorrland, vi samarbetar med SOS international och Viking Sverige, samt hjälper dig med och utan försäkring.

Söker du HJälp av en BILbärgare? AKUT RING!

Har du ett problem som inte är akut? Det kan vara en bil med punktering, en bil som behöver bärgning till verkstad eller en skrotbil som behöver transport. Välkommen att använda vår prisförfråga så återkommer vi med en tid och ett pris som med all säkerhet passar dig. Vid akut behov ring 0612-100 64 

Söker du en bärgare

Närmast
Kramfors
Sollefteå
Med försäkring
Utan försäkring
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Bärgning & transport västernorrland AB att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.