Alltid redo när du får motorstopp i Västernorrland & e4

Vi erbjuder snabb och effektiv hjälp när du fått motorstopp på din bil i Kramfors, Sollefteå, Utmed E4, väg 87 och väg 90 med omnejd. Ring när du behöver hjälp 0612-10064

Prisförfrågan bärgning

Har du någonsin hamnat i en situation där din bil har fått motorstopp mitt i ingenstans? Det kan vara en riktigt jobbig situation, särskilt om du inte vet vad du ska göra eller var du ska vända dig för hjälp. Men oroa dig inte! Vi på bärgning & transport i Västernorrland är här för att rädda dig när du får motorstopp i Kramfors eller Sollefteå.

Vi är experter inom bärgning och transport och har lång erfarenhet av att hjälpa privatpersoner i nöd. Oavsett om du har fått motorstopp på en avlägsen landsväg eller mitt i staden, kan vi vara på plats snabbt för att ge dig den hjälp du behöver.

När du kontaktar oss för hjälp, kan du vara säker på att du får en pålitlig och professionell service. Våra erfarna tekniker har kunskap och expertis inom området och är välutrustade med de verktyg och resurser som krävs för att lösa ditt problem.

Det spelar ingen roll vilket märke eller modell din bil är, vi kan hantera alla typer av fordon. Vi har även specialutrustning för att hantera tyngre fordon som lastbilar och bussar. Så oavsett om du har en liten personbil eller en stor lastbil, kan du lita på att vi har de rätta verktygen och kunskapen för att hjälpa dig.

Bilbärgning

Har du krockat eller motorhaveri, kört av vägen eller har bilen bara slutat att fungera? – Kontakta Bärgning & Transport Västernorrland AB, vi erbjuder dig alltid snabb väghjälp. Vi utgår från Västernorrland med omnejd och har Bärgningstation i Kramfors & Sollefteå.

Prisförfrågan bärgning

Våra tjänster:

  • Bilbärgning
  • TMA Skydd
  • Erfarna bilbärgare
  • Servicebil
  • Motorstopp
  • Dikeskörning
  • Låsöppning
  • Elbilsproblem
  • Krockat

När du behöver bilbärgning utförd av erfarna bärgare i västernorrland, vi samarbetar med SOS international och Viking Sverige, samt hjälper dig med och utan försäkring.

Söker du HJälp av en BILbärgare? AKUT RING!

Har du ett problem som inte är akut? Det kan vara en bil med punktering, en bil som behöver bärgning till verkstad eller en skrotbil som behöver transport. Välkommen att använda vår prisförfråga så återkommer vi med en tid och ett pris som med all säkerhet passar dig. Vid akut behov ring 0612-100 64 

Söker du en bärgare

Närmast
Kramfors
Sollefteå
Med försäkring
Utan försäkring
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Bärgning & transport västernorrland AB att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.